,,

Bytt blogg. Till min alldeles egna. Budalo.blogg.se HAHAHA! dont ask.

Helvetes natt

Ni kan ju se på min underbara rubrik vilken underbar natt jag hade. Jag vaknade av mig själv kl 03.03. Läskigt. Hade väääärldens smärtor i magen. Min röda fiende hade dykt upp. Jag som trodde att jag inte skulle ha ont :( Men det hade jag. Vilken jävla smärta alltså. Så jag vandrade runt i lägenheten i hopp om att den skulle försvinna, men det gjorde den inte, och så kände jag illamåendet komma. 5 gånger spydde jag. HAHA! Inte kul :( Tiden gick och det gick inte alls att somna och plötsligt hör jag mammas väckarklocka. Alltså var klockan runt 5. Tiden hade gått väldigt fort. Därefter somnade jag också och kunde inte gå till jobbet. Syrran kom med lite kinderchoklad till mig. Världens bästa ♥ Där rök den liksom.

Jag skulle ge allt för att kunna förvandlas till en kille. De har inte dessa problem och ändå sitter de och klagar. Ni skulle nog inte klaga om ni hade dessa smärtor. Fyfan.

Det var nog det.

http://www.isam.is/myndir/saelgaeti/kinder/kinder_maxi.jpg

Godaste.


1 december.

Skulle precis skriva in min rubrik och jag ser att jag tidigare skrivit 1 september. Det känns som väldigt längesen. Tiden bara flyger iväg. Det händer en massa roligt i december. Tänkte precis skriva vad jag planerat till Luci, sen kom jag på att jag har bloggen tillsammans med henne. HAHAH! För trött kanske? Ja, i think so. Så, tyvärr kan jag inte säga det förrän hon fyller år. 12 december. I still remember. Eller jag har blivit tvingad att komma ihåg det där datumet. AHAHHA.

Iallafall så längtar jag till massa nu. Älskar känslan då man har någonting speciellt att längta efter. Kanske borde jag köpa en kalender till mig själv för att hålla reda på allt. Hm, måste nog det!

Jag ska nog ta och ändra bloggdesignen. Den här känns så tråkig. Nu kommer jag och fixar och trixar. Resultatet kommer bli awesome. I hope iallafall. Annars kommer jag ha förstört allt. Nej, positiva tankar.

Det var nog det.


RSS 2.0